Producten van MediLime zijn ontwikkelt in samenwerking met specialisten en gebruikers. Heeft u een vraag over uw voedingsproduct of bent u op zoek naar een artikel? Onze klantenservice en productexperts helpen u graag. Ook willen wij u graag verwijzen naar een aantal handige documenten, zoals de verzorgingstips voor de MediLime Tummy Button en MediLime verlengslangen.

Productinformatie

Voor productinformatie over de MediLime producten
kunt u contact opnemen met:

Nederland: Cobra Medical B.V.

info@cobramedical.com / +31 (0) 50 528 04 98

Overige: MediLime B.V

info@medilime.com / +31 (0)85 40 19 648

Veel gestelde vragen

Hoe kan ik MediLime producten aanschaffen?

Bent u geïnteresseerd in het gebruik van MediLime producten neem dan contact op met MediLime via info@medilime.com of bel +31 (0)85 40 19 648. Onze medewerkers zorgen ervoor dat u de MediLime producten kunt aanschaffen.

Ook als u geïnteresseerd bent in het verkopen van MediLime producten komen wij graag met u in contact.

Wat is ENFit?

ENFit is de ISO-standaard (ISO 80369) voor connectoren van klein kaliber. Het systeem is specifiek voor enterale voeding en kan niet gekoppeld worden aan niet-enterale systemen (bijv. intraveneus). Dit uniforme systeem verhoogt de patiëntveiligheid en vermindert de complexiteit. In 2015 is de implementatie van het nieuwe ENFit-connectiesysteem voor enterale voeding gestart.
In 2015 en2016 zijn alle enterale producten omgezet naar een product met ENFit connectie. De producten met voorheen een funnel, ENLock, of LuerLock connectie zijn vervangen voor ENFit producten.

Het ENFit-toedieningssysteem past niet op de ‘oude’ aansluitingen. Hierdoor moeten alle producten die nodig zijn bij het toedienen van de voeding een ENFit connectie hebben. MediLime levert tijdelijk een groot aantal transitieconnectoren zodat de verschillende connectie-typen aan elkaar gekoppeld kunnen worden. Connectie is dan tijdelijk mogelijk met zowel het oude als het nieuwe systeem.

Belangrijk is om zo snel mogelijk alle producten(verlengslangen, spuiten, pompsets, medicijnflesadapters, enz.) met een ENFit aansluiting te gebruiken, om problemen met het voeden te voorkomen.

Hoe lang gaat de MediLime Tummy Button mee?

De Tummy button gaat drie tot zes maanden mee. Maar het beste is om de Tummy na drie maanden preventief te vervangen.

Hoe lang gaan de MediLime verlengslangen mee?

Wij verkopen de MediLime verlengslangen in doosjes met 10 stuks. Wij raden aan om een verlengslang na twee weken te vervangen.